Vivobarefoot

Constructing retail caves

Junior collaborated with the Vivobarefoot team on the interior design for their recently opened flagship store on Neal Street, Covent Garden, and in doing so, created the blueprint for their global retail experience. Junior provided a sketch intent as well as constant guidance, advice and support to the Vivo team throughout the entire process, from material finishes to furniture design to customer flow.

Junior utilised the different senses to create a unique customer experience. As you move through the shop, you can grab a glass of naturally carbonated drinking water whilst walking across raw tactile surfaces, passing a purified living plant wall along the way. Junior employed Vivo’s iconic vista brand photography selectively throughout the space breaking down the walls and bringing the great plains of Africa to Neal Street.